logo.jpg
search
 

Hareid Group >

Maritim

Det settes store krav til bygging av skip i dag. Høy faglig kompetanse er nødvendig for å bygge moderne skip. Skip som er teknologiske komplekse og har et høyt funksjonsnivå. Hareid Group har dyktige fagfolk for å løse disse utfordringene.

Det maritime utgjør det største satsingsområdet i konsernet. Hareid Group er plassert midt i den maritime klyngen i Norge. Den maritime klyngen består av rederier, verft, utstyrsprodusenter og andre maritime tjenesteleverandører. I denne dynamiske og innovative klyngen der storhavet er nærmeste nabo, stiller Hareid Group med et av de tyngste fagmiljøene innen skipselektro i Norge. Dette har gjort selskapet til en av Norges største leverandører av elektriske installasjoner på skip.

Hareid Group er i dag hovedansvarlig for all installasjon og service på skip ved flere verft. I tillegg til installasjon og service bistås kunden i prosjekteringsfasen, for tilpasning av anlegg til aktuelle prosjekt. Gjennom flere år har en i samarbeid med ulike verft og rederier opparbeidet lang erfaring og kompetanse. Hareid Group har verden som arbeidsfelt og har oppdrag på flere skip rundt omkring på kloden.