logo.jpg
search
 

Hareid Group >

Hareid Elektriske AS

Hareid Elektriske AS er lokalisert i Hareid Kommune, sentralt plassert i det aktive og ledende maritime miljøet som verft, rederier og utstyrsleverandører på Norges nordvestkyst utgjør.

Bedriften ble etablert i 1950 av Steinar Teigene, og har gjennom årene hatt en betydelig utvikling.

Selskapet startet tidlig med skipsinstallasjon, og fikk en rivende utvikling da en i starten på 1970 tallet involverte seg i det som skulle vise seg å bli selskapets største foretningsområde; skipsinstallasjon på nybygg skip ved Norske skipsverft.
Ved å bygge stein for stein, fortsatte bedriften å vokse og økte både i omfang og omsetning.

I dag er Hareid Elektriske AS et konsern med aktivitet og lokalisering flere steder langs Norges vestkyst, i Danmark, Polen og på Grønland. Selskapet har et godt grunnlag for stabil og god utvikling fremover gjennom et eierskap bestående av familiebedriftene Bjåstadbakken AS og Jeasimo AS, hver med ca. 40%, og ansatte med en eierandel på ca. 20%.

Konsernets foretningsområder er i hovedsak innen elektrosegmentet rettet mot land-, industri- og skipsinstallasjon og handel. Konsernet har i tillegg betydelig aktivitet innen finans og eiendom.

Bedriftens vekst og suksess skyldes mye hardt og målrettet arbeid, og ikke minst dedikasjon fra medarbeidere og ledelse.

KONTAKT
Hareid Elektriske AS
Myravegen 11 
N-6060 HAREID 
Tel.: +47 70 09 58 00 
E-mail: post@hareidgroup.com